Rumberry bloom

TROPICKÉ OVOCE, MALINY A RUM

 

 

Etiopie z mycí stanice Lalesa je zpracována anaerobní fermentací. Zrna jsou uzavřena v barelech po dobu 9 dnů a následně sušena 18 dní na slunci. Výsledkem je sladká chuť malin a borůvek v čokoládě typická pro naturální Etiopské kávy, která však díky fermentaci dostala také prvky tropického ovoce, rumu a limetkové šťávy. Funky káva na filtr nebo super ovocná espresso záležitost. 

Pražení ?
Váha
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Skladem (>5 ks) Skladem (1 ks) Zvolte variantu
Kód: RUMBERRY/250 RUMBERRY/1000 Zvolte variantu
410 Kč 1 590 Kč od 410 Kč
Kategorie: FILTR
Funky Tropical
Novinka
 

 

Země Etiopie
Oblast Gedeb
Myci stanice Lalesa
Nadmořská výška  2150 mnm
Odrůda Původní odrůdy
Zpracování Anarobní naturální
Úroveň pražení  Filtr

Importér

Falcon Coffees



Farma, která se nachází v nadmořské výšce 2150–2200 m n. m., se rozkládá na ploše 3,5 hektaru a zaměstnává 20 stálých zaměstnanců, přičemž jejich počet
se během sklizňové sezóny od konce listopadu do ledna zvyšuje na 250. Farma má 350 sušáren a pěstuje odrůdy kávy Heirloom. Káva se přirozeně pěstuje ve stínu stromů, především Ensete (falešného banánovníku). Káva fermentuje v plastových sudech po dobu devíti dnů, po čemž následuje 13–18denní sušení. Skladuje se ve skladu na místě, než je po dozrání převezena
do Addis Abeby. Metody zpracování jsou voleny tak, aby se maximalizovala kvalita. Po usušení a uskladnění se káva přepravuje do Moplaco v Gerji v
Addis Abebě a poté se vlakem přepravuje do Džibutska na export.





                            

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola